Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid

Graag zetten we onze kennis en ervaring in bij verschillende projecten om ons in te zetten voor verslavingsproblematiek in Noordoost Brabant. We zijn aangesloten bij Samen Landerd, Samen Beter: een overleg met gemeente, inwoners, professionals, bedrijven en (vrijwilligers)organisaties gericht op een vitaal en gezond Landerd. Ook hebben we Moed-Brabant opgericht, een organisatie die zich inzet voor het doorbreken van het stigma rond verslavingen.

Onze samenwerkingen

We zijn aangesloten bij Samen Landerd, Samen Beter. De gemeente Landerd zet zich met inwoners, professionals, bedrijven en (vrijwilligers)organisaties in voor een vitaal en gezond Landerd. Daarbij werken we ook samen met huisartsen en gemeenten en geven we lezingen en workshops. En we richtten Moed-Brabant op, waarbij we samenwerken met verschillende organisaties in de preventieve verslavingszorg.

Moed-Brabant

Wij vinden het belangrijk om ons hard te maken voor de aanpak van de verslavingsproblematiek in Schaijk en omgeving. We willen het stigma doorbreken en verslavingen en (drugs)gebruik bespreekbaar maken. Daarom werken we samen met verschillende organisaties in de (preventieve) verslavingszorg. Samen ontwikkelen we activiteiten, bijeenkomsten en informatiesessies voor verschillende doelgroepen. Op de website van Moed-Brabant lees je hoe we verslavingen bespreekbaar maken.

Werk maken van verslavingen

Wil je met ons werk maken van verslavingen? Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of kunnen we in jouw organisatie een workshop geven? Neem dan contact met ons op.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter