Ilke van Oers

Ilke van Oers

Social worker
e-mailadresilke@point-o.nl
social mediaLinkedIn

Mijn naam is Ilke van Oers en ik mag komend jaar stagelopen in het behandelteam van Point O GGZ. Het enthousiaste team heeft mij heel warm ontvangen en ik ben dankbaar dat ik mezelf in deze veilige toch vrije leeromgeving verder mag ontwikkelen. Ik ga graag uitdagingen aan en kijk er dan ook naar uit mijn ontdekkingstocht bij Point O nieuwsgierig en leergierig te bewandelen. “Life begins at the end of your comfort zone”

Het is bijzonder wat de cliënten van Point O hebben doorstaan om hier te komen! Ik ben erg benieuwd naar het verhaal achter de verslaving, hoe zien de hoofdstukken eruit die al geschreven staan, maar vooral  hoe ziet het hoofdstuk eruit dat ze nu schrijven en hoe gaat het verhaal verder. Kan ik daar een kleine mooie bijdrage aanleveren? De cliënten en ik hebben in mijn ogen best veel gemeen: beide maken we bij Point O een mooie groei door en zetten we stappen die ons dichter bij ons “lievelingsleven” brengen. Ik geloof in de cliënten en help ze graag in zichzelf te geloven.

Ik hoop met mijn enthousiaste, leergierige, verbindende houding een mooie aanvulling te zijn voor het team en op het proces van de cliënten. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mindfulness. Ik ben graag in de natuur, beweeg veel en geniet vooral veel met de mensen om me heen van wie ik hou! Het mooiste vind ik om nieuwe mensen te leren kennen en om te reizen!