Solide Herstel

Verslaving komt in vele vormen voor. Bijvoorbeeld aan alcohol drugs, gokken of gamen. Wij kunnen je helpen bij het herstellen hiervan. Dat doen we op maat, want iedere verslaving is anders. En iedere persoon ook. We bieden behandeling en ondersteuning van verslaafden en hun naasten. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij ons team van professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers altijd voor je klaar staat op een van onze locaties in Noord-Brabant. Daarbij staan we voor algehele onthouding: clean zijn en clean blijven. 

Een weg naar herstel

Aanpak

Wij helpen je op maat met het herstel van een verslaving. Want elke verslaving is anders en ieder persoon ook.

Lees meer»

Behandel aanbod

Point O biedt verschillende behandelingen. Onder andere op het gebied van verslaving, trauma, persoonlijkheidsproblematiek en andere individuele behandeltrajecten.

Lees meer»

Safehouse

In onze safehouses kun je in een veilige en rustige omgeving werken aan je herstel onder begeleiding van onze professionals

Lees meer»

Naastenondersteuning

Samen bekijken we welke het beste bij je past en met welk traject we je kunnen helpen naar een nieuwe toekomst zonder verslaving

Lees meer»

Naasten

Als Point O vinden wij het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. We begeleiden niet alleen verslaafden in herstel, maar ook hun naasten.

Lees meer»

Ambulante ondersteuning

Is thuis de beste plek om te herstellen van je verslaving? Dan bieden we je daar alle ondersteuning en leer je in je eigen omgeving om weerstand te bieden.

Lees meer»

Hulp Nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter