Home

Solide Herstel

Klinische behandeling, beschermd wonen, trauma behandeling, safehouse en begeleiding

Point O is een GGZ organisatie met verschillende behandelingen en begeleidingsproducten. Volledige traject kunnen we uit handen nemen met alle soorten behandeling of begeleiding in huis. Een klinische behandeling voor verslaving, beschermd wonen in een safehouse of begeleiding thuis.

Begeleiding en behandeling

In Schaijk (Noord-Brabant) kan je terecht voor een specialistische GGZ behandeling voor verslaving, trauma en persoonlijkheidsproblematiek.

Klinische behandeling in Portugal

In Portugal bieden we een behandeling voor verslaving. Een unieke klinische behandeling op een mooie locatie in Portugal. Zonder wachtlijst direct geholpen worden? Neem contact op met ons!

Ambulante begeleiding en motivatie behandeling

Op onze locatie in Wijchen (Gelderland) kan je terecht voor begeleiding op de leefgebieden én voor GGZ behandelingen. Zoals de unieke behandeling waarin de motivatie wordt versterkt om de verslaving te overwinnen.

In Gelderland en Noord-Brabant bieden wij behandelingen en begeleiding zowel in de thuissituatie, ambulant als in onze beschermde woonvormen. Klinische behandeling voor verslaving in Portugal zonder wachtlijst

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke aanpak, betrokken begeleiders en behandelaren in Brabant, Portugal of Gelderland ben je bij Point O aan het juiste adres. Want Point O biedt veel verschillende behandelingen en begeleidingsmogelijkheden.

We weten dat de stap zetten naar hulp vragen bij verslaving een grote stap is om te zetten. Daarom helpen we je graag persoonlijk verder met het vinden van de juiste behandeling in de GGZ of de begeleiding vanuit de WMO. Onze casemanagers beantwoorden al je vragen en helpen je de weg te vinden in het brede scala van zorgproducten die Point O jou te bieden heeft.

Een weg naar herstel: de missie en visie van Point O

Onze missie is om hoogwaardige, cliëntgerichte zorg te bieden door het leveren van een volledige keten van zorgdiensten.

Door samen te werken met cliënten, hun naasten en systeem, zorgverleners en maatschappij, streven we ernaar om het leven en het welzijn van mensen en hun omgeving te verbeteren. Van preventie en begeleiding tot behandeling en herstel. We zijn toegewijd aan het leveren van toonaangevende zorg op een no nonsense en authentieke manier, met respect en compassie op een inclusieve manier. Daar zetten we ons in voor het continue verbeteren op een toonaangevende en authentieke manier om aan de veranderende behoeften te voldoen.

Het potentieel van eenieder volledig benutten en zo excelleren binnen ons vakgebied.

Onze visie is om een ​​transparante en betrouwbare organisatie te zijn die zich inzet voor het opbouwen van gelijkwaardige relaties met onze cliënten en een duurzame relatie met onze medewerkers en partners. We streven naar een organisatie die bekend staat om zijn integriteit, authenticiteit en verbondenheid met de mensen die we ontmoeten op hun weg. We zijn vastbesloten om het potentieel van iedereen binnen onze organisatie volledig te benutten. En hen in staat te stellen te excelleren binnen ons vakgebied. Een solide en integere organisatie stelt ons in staat om onze doelen op korte- en lange termijn te bereiken.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter