Solide herstel

Solide herstel

Verslaving komt in vele vormen voor. Bijvoorbeeld aan alcohol drugs, gokken of gamen. Wij kunnen je helpen bij het herstellen hiervan. Dat doen we op maat, want iedere verslaving is anders. En iedere persoon ook. We bieden behandeling en ondersteuning van verslaafden en hun naasten.

Gezondheid en succes

Goed voor jezelf zorgen, zelfvertrouwen opbouwen, lichamelijke gezondheid en succes behalen, vinden we voor iedereen belangrijk. Daarom werken we aan sport, bewegen, sociale controle en een goed teamverband. Om zo gezond te blijven en successen te halen. Wil jij je inzetten voor een goede gezondheid? Vraag dan naar onze sportcoach!

Onze ondersteuning

Je werkt aan de vooraf bepaalde leefgebieden en gaat actief aan de slag met jouw eigen doelstellingen, samen met onze professionele hulp. Bij Point O maken we gebruik van de filosofie van het 12 stappen Minnesota model. Onze ondersteuning bestaat uit:

  • begeleiding bij het zelf werken aan de 10 leefgebieden;
  • het volgen van meetings;
  • het werken aan de 12 stappen.

Het trajectplan

Door de 10 leefgebieden werk je aan een nieuwe toekomst. Van het herstellen van de verslaving, tot meedoen in de maatschappij. Tijdens het intake gesprek wordt samen met onze professionele begeleiders bekeken wat we voor je kunnen betekenen. Daarna wordt er samen een plan opgesteld: het trajectplan. Maandelijks bespreken jij en je begeleider de 10 leefgebieden en doelen. In overleg passen we het plan samen aan.


“Point O heeft mij het leven weer een kans gegeven en hun hebben mij die kans helpen aanpakken met 2 handen. Ik heb door de begeleiders mijn leven weer op de rit en in het bijzonder door mijn persoonlijke begeleidster weer de vrijheid gekregen om iets van mn leven te maken. Point O ben ik dankbaar voor de tijd en moeite die ze in me hebben gestoken. Het is goed geregeld en je word met respect behandelt. Fijn dat ik hier heb kunnen wonen en aan mezelf heb kunnen werken. Om een lang verhaal kort te maken een aanrader voor diegene die de hulp nodig heeft.

– Namens een oud bewoner-

Ik wil hulp

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter