Lezingen

Klinische les

Op woensdagmiddag 21 juni organiseert Point O een klinische les, met als thema verslaving als ziekte concept. Ook wordt er gekeken welk gedrag hierbij een rol speelt en hoe hier op in kan worden ingespeeld zodat er ruimte ontstaat voor gedragsverandering dat leidt tot herstel. Herstel waarin maatschappelijke rehabilitatie uiteindelijk het beoogde doel is.

Tijdens de klinische les wordt er gekeken naar de huidige stand van de wetenschap, de benadering vanuit hulpverlenersperspectief én die van een cliënt. Na afloop heeft u inzicht in de werking van verslaving in het brein, in combinatie met het gedrag dat cliënten laten zien. De presentatie wordt verzorgd door BSc Robert Pols, maatschappelijk werker, zelf een jarenlang verleden in actieve verslaving én herstel. Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst is er uiteraard veel ruimte voor interactie en discussie.

Ook is er een drugskoffer aanwezig waarin de meest voorkomende bewustzijnsveranderende middelen worden gepresenteerd. Zowel de traditionele, als bijvoorbeeld de moderne designerdrugs zoals 3-mmc.

U bent van harte welkom en zien uw aanmelding graag tegemoet op een van onderstaande data!

Voor meer informatie kunt u mailen naar;  preventie@point-o.nl

Heeft u nog vragen? Bel ons of stuur een e-mail.

Aanmelden voor lezing

  • Op dit moment zijn er geen beschikbare plekken.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter