Lezingen

Klinische les

Op maandagavond 20 juni en dinsdagmiddag 21 juni organiseert Point O een klinische les, met als thema verslaving als ziekte. Ook wordt er gekeken welk gedrag hierbij een rol speelt en hoe hier op in kan worden gespeeld zodat er ruimte ontstaat voor gedragsverandering dat leidt tot herstel. Herstel waarin maatschappelijke rehabilitatie uiteindelijk het beoogde doel is.

Prochaska, Di Clemente, 1982


Tijdens de klinische les wordt er gekeken naar de huidige stand van de wetenschap, de benadering vanuit hulpverlenersperspectief én die van een cliënt. De presentatie wordt verzorgd door Robert Pols, maatschappelijk werker, zelf een jarenlang verleden in actieve verslaving én herstel. Na afloop heeft u inzicht in de werking van verslaving in het brein, in combinatie met het gedrag dat cliënten laten zien. Tijdens deze twee uur durende bijeenkomst is er uiteraard veel ruimte voor interactie en discussie.

De lezing zal geheel kosteloos worden verzorgd door Point O. Graag verwelkomen we u in ons kantoorpand op de Pastoor van Winkelstraat 39 te Schaijk onder het genot van een kop koffie of thee.

Heeft u nog vragen? Bel ons of stuur een e-mail.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter