Nena Mobach

Nena Mobach

Nena Mobach

Teamleider
e-mailadresnena@point-o.nl
social mediaLinkedIn

Zowel in mijn werk als privé ga ik graag uitdagingen aan en vind ik het gaaf om mezelf te blijven ontwikkelen als mens. Voor mij als persoon is me verbonden voelen erg belangrijk, met de mensen om mij heen en de plekken waar ik ben. In  mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, veel op reis en ben ik gek op grenzen verleggen met outdoor sporten en off road rijden. 

Een enthousiast team met passie voor de doelgroep die er echt staan voor elkaar en voor onze cliënten. Binnen Point O wordt echt gekeken naar de persoon en krijg je alle kansen om te ontwikkelen en te groeien als professional en als mens. 

Ik vind het fantastisch om iemand te zien ontwikkelen en terug in zijn eigen kracht te zien komen. Voor mij is het de uitdaging om mensen zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij hun eigen pad kunnen gaan bewandelen. Wanneer iemand zijn kracht hervindt raakt me dit keer op keer, dat is wat het werk zo bijzonder maakt. Voor mij is verbondenheid erg belangrijk, iets wat ik bij point O binnen het team en de visie absoluut heb gevonden.