Ambulante ondersteuning

Ambulante ondersteuning

Ambulante ondersteuning

Welkom bij Point O Ambulante Ondersteuning, waar we geloven dat thuis de beste plek is om te herstellen van je verslaving. We begrijpen dat het herstelproces niet alleen draait om het overwinnen van verslaving, maar ook om het opbouwen van een solide basis voor een gezond en gelukkig leven. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we alle facetten van je leven in beschouwing nemen, zodat we jou kunnen ondersteunen bij een duurzaam herstel. Ambulante ondersteuning bij verslaving in Brabant en Gelderland.

Werkwijze

Onze werkwijze begint met een kennismakingsgesprek, waarin we graag willen horen over jouw wensen en vragen. Op basis daarvan bieden we je een passend aanbod voor een solide herstel. Vervolgens helpen we je bij het regelen van de financiering bij de gemeente, zodat we direct aan de slag kunnen gaan.

Trajectplan

Het trajectplan is een belangrijk instrument in jouw herstelproces. Samen met je persoonlijk betrokken begeleider stel je dit plan op, waarbij we praktisch en doelgericht werken aan herstel op verschillende leefgebieden. De leefgebieden geven structuur aan je herstel en laten zien op welke punten we samen kunnen werken om jou weer krachtig in het leven te zetten.

Verbinden

We begrijpen dat verslaving vaak leidt tot het verlies van verbinding met jezelf en anderen. Daarom is het versterken van je sociale netwerk een belangrijk onderdeel van onze ondersteuning. We willen ervoor zorgen dat je uiteindelijk weer in je kracht komt te staan, samen met je familie, vrienden en naasten als sterk netwerk om je heen.

Re-integratie

Het aspect van re-integratie na je herstel is ook van groot belang. Het kan zijn dat je na je verslavingsperiode niet goed meer weet welke richting je op wilt met je leven, met name op het gebied van werk. Bij Point O helpen we je graag bij het vinden van een passende baan, studie of vrijwilligerswerk, waarbij we altijd uitgaan van wat jou energie geeft. Als we er samen niet uitkomen, hebben we een netwerk van samenwerkingsverbanden met diverse Re-integratie organisaties die je verder kunnen helpen.

Ambulante ondersteuning bij verslaving in Brabant en Gelderland. Wanneer thuis de beste plek is om te herstellen van je verslaving. Ons doel is om jou te ondersteunen in het proces naar een gezonde en gelukkige toekomst. We geloven dat jouw thuis de ideale plek is om te herstellen, en wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap op deze reis naar herstel en verandering. Samen werken we aan een solide basis voor een nieuw begin.

Ik wil hulp

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter