Ellen Ebbenn

Ellen Ebben

Ellen Ebbenn

Persoonlijk begeleider
e-mailadresellen@point-o.nl
social mediaLinkedIn

Ik ben Ellen Ebbenn, 70 jaar en zal de begeleiding van naasten op me gaan nemen. Als eerste ga ik een moeder individueel gaan begeleiden. 

Als ervaringsdeskundige moeder van een verslaafde dochter in stabiel herstel begeleid ik sinds 1999 ouders en andere naasten. Tot 2015 leidde ik voor een landelijke vrijwilligersorganisatie gespreksgroepen voor ouders. Sinds 2015 begeleid ik ouders, broers en zussen, partners en kinderen van verslaafden d.m.v. een individueel traject. Vanaf 2017 heb ik een praktijk aan huis als ZZP-er. 

Tot augustus 2015 was ik 13 jaar in dienst bij Novadic-Kentron als verpleegkundige in diverse functies. Ik was werkzaam binnen de kliniek en behandelafdelingen en mijn laatste 6 jaar bekleedde ik de functie van behandelaar. 

Ik ben erg enthousiast over de Visie en ontwikkelingen binnen Point O en niet in de laatste plaats door jullie naasten-beleid. Als ervaringsdeskundige en als professional ben ik in al die jaren weinig organisaties tegen gekomen die het naastenbeleid zo hoog op de agenda hebben staan. Ik hoop dan ook van harte dat ik nog lang deel mag uitmaken van Point O en zal jullie visie en werkwijze met enthousiasme uitdragen.