Ambulante ondersteuning

Ambulante ondersteuning

Ambulante ondersteuning

Als thuis de beste plek is om te herstellen van je verslaving kunnen we je daar alle ondersteuning bieden en leer je in je eigen omgeving om weerstand te bieden aan je verslaving. Je werkt zelfstandig met je begeleider aan je herstel en neemt wekelijks deel aan de groepsmeeting.

De ambulante ondersteuning van Point O onderscheid zich door de persoonlijke aanpak, persoonlijke aanpak waarbij vele facetten van het leven de aandacht hebben. Verslaving en herstel vragen om een aanpak waarbij gedrag, dagelijks leven en sociaal netwerk een belangrijke rol spelen bij een solide herstel.

We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we ingaan op jouw wensen en vragen. Daarna doen we een passend aanbod met betrekking tot je solide herstel. Daarna volgt het regelen van de financiering bij de gemeente. Wij gaan dan alvast aan de slag!

Aan de hand van een trajectplan dat je opstelt samen met je persoonlijk betrokken begeleider werk je aan herstel. Praktisch en doelgericht werken aan solide herstel aan de hand van de leefgebieden. De leefgebieden geven structuur aan je herstel, geven zicht op punten waaraan gewerkt kan worden om je weer krachtig in het leven te zetten.

Belangrijk onderdeel van de ondersteuning is je netwerk sterk maken, dit om er voor te zorgen dat je uiteindelijk in je kracht gezet wordt samen met je familie, vrienden en naasten als sterk netwerk.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter