Naastencursus

Naastencursus

Bij onze naasten cursus brengen we naasten en familieleden van verslaafden (in herstel) samen. Onder leiding van ervaren familie counselors wordt kennis bijgebracht over de verschillende facetten van de ziekte van verslaving. Hoe ziet een behandeling eruit, wat gebeurt er precies tijdens de actieve verslaving en hoe kan je je naaste optimaal ondersteunen in herstel. Deze cursus richt zich niet alleen op het herstel proces maar brengt ook inzichten in codependentie (een patroon waarbij je overdreven gericht bent op de ander en je eigen gevoelens en behoeftes aan de kant zet) en hoe om te gaan met verslaving in je omgeving.


NAASTEN CURSUS – voorjaar 2022

Ben je een naaste van een verslaafde? Wij bieden een vierdelig naasten cursus* geheel afgestemd op de vragen en behoeften van naasten van verslaafden. Deze cursus is zowel interessant als er sprake is van actief gebruik én herstel.

In vier avonden veel kennis en ervaring opdoen in een solide herstel als gezin, ouders en naasten. Een intensieve cursus onder leiding van zeer ervaren counselors, speciaal voor naasten van verslaafden.

Heeft u nog vragen? Bel ons of stuur een e-mail.

De volgende cursus start in het voorjaar van 2022.

* Deze cursus zal enkel doorgaan wanneer er een minimaal aantal deelnemers zijn.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642.

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter