Het succes van stoptober!

Bij Point O doen we dit jaar weer actief mee aan Stoptober! Dit doen we samen met onze cliënten én werknemers. Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Stoppen met roken doe je niet voor de lol. Stoppen kan lastig zijn, maar uit ervaring weten we dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt, of als je al heel lang hebt gerookt. In de afgelopen jaren hebben meer dan 350.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Samen stoppen is niet alleen leuker, je houdt het met elkaar ook beter en langer vol!

Wat Stoptober succesvol maakt, is de positieve aanpak en de steun die je via de gratis app en het sociale netwerk vind. Je staat er niet alleen voor. Daarbij is de uitdaging goed te overzien en wacht je mooie beloning. Lukt het je om 28 dagen niet te roken, dan heb je vijf keer meer kans om gestopt te blijven.

Zo werkt het

Via de app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat.

Als je de Stoptober App gedownload hebt, ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om je stoppoging vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen helpen we je door de moeilijkste momenten heen. De Stoptober App is vanaf 2 september gratis beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt op de inschrijfpagina ook aangeven dat je via e-mail begeleid wilt worden.

Via Stoptober heb je ook toegang tot een grote online community. Op Facebook, LinkedIn, Twitter, TikTok en Instagram blijf je in contact met je medestoppers en vind je afleiding en support op de momenten dat jij dat nodig hebt. Deel je eigen ervaringen, lees hoe het andere stoppers vergaat en ervaar de kracht van samen stoppen.

Als je stopt met roken, is het begin vaak het moeilijkst. Om je wat afleiding te bieden, en om te laten zien hoe andere stoppers de eerste dagen doorkomen, hebben we live beeld uit het Stoptoberhuis. De eerste vijf dagen van Stoptober laten vijftig rokers zich daarin vrijwillig opsluiten, en hun belevenissen kun je vanaf 30 september live volgen op Stoptober.tv. Naast dagelijkse livestreams en overzichtvideo’s uit het Stoptoberhuis vind je hier nog veel meer inspirerende filmpjes.

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter