Naasten cursus

Dit najaar gaan we van start met de naasten cursus.

Bij onze naasten cursus brengen we naasten en familieleden van verslaafden (in herstel) samen. Onder leiding van ervaren familie counselors wordt kennis bijgebracht over de verschillende facetten van de ziekte van verslaving. Hoe ziet een behandeling eruit, wat gebeurt er precies tijdens de actieve verslaving en hoe kan je je naaste optimaal ondersteunen in herstel. Deze cursus richt zich niet alleen op het herstel proces maar brengt ook inzichten in codependentie en hoe om te gaan met verslaving in je omgeving.

Ben je een naaste van een verslaafde? Wij bieden een vierdelig naasten cursus geheel afgestemd op de vragen en behoeften van naasten van verslaafden. Deze cursus is zowel interessant als er sprake is van actief gebruik én herstel.

In vier woensdag avonden veel kennis en ervaring opdoen in een solide herstel als gezin, ouders en naasten. Een intensieve cursus onder leiding van zeer ervaren counselors, speciaal voor naasten van verslaafden.

Geef u direct op door het formulier in te vullen. Let op! De kosten voor deze vier avonden, dus het gehele programma is € 350,- per persoon, voorafgaand aan deelname te voldoen, hiervoor ontvang je een factuur.

Heeft u nog vragen? Bel ons of stuur een e-mail. 

Noteer alvast deze data in je agenda:

  • Deel 1: Woensdag 16 oktober 2019  –  19.00 uur
  • Deel 2: Woensdag 23 oktober 2019  –  19.00 uur
  • Deel 3: Woensdag 6 november 2019  –  19.00 uur
  • Deel 4: Woensdag 13 november 2019  –  19.00 uur

Geef je op voor de naasten cursus door hier te klikken

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter