Naastenondersteuning

Naastenondersteuning

Bij Point O begrijpen we hoe belangrijk het is om naasten te betrekken bij het herstelproces. We geloven dat jij als naaste een cruciale rol kunt spelen in het succesvolle herstel van je dierbare. Onze trajectbegeleiding van het gezin en de naasten cursus zijn erop gericht om jou als naaste te ondersteunen en te begeleiden in dit proces. Samen zorgen we ervoor dat het hele gezin een stevige basis heeft om het herstelproces met vertrouwen en begrip tegemoet te treden.

We willen benadrukken dat je er niet alleen voor staat. Bij Point O staan we klaar om je te ondersteunen, te begeleiden en te voorzien van de juiste kennis en tools om dit pad van herstel als naaste samen te bewandelen. Samen zorgen we voor een sterke en ondersteunende omgeving waarin jouw dierbare zich kan richten op zijn of haar herstel, en waarin jij als naaste ook de ruimte krijgt om te groeien en te herstellen.

Op zoek naar intensieve ondersteuning?

Dan biedt onze naasten cursus de perfecte ondersteuning. Deze cursus is speciaal ontworpen om naasten van verslaafden te helpen bij het begrijpen van de verslaving en de impact ervan op het gezin en de relatie. Tijdens de cursus leer je hoe je het beste kunt omgaan met de uitdagingen en moeilijkheden die het herstel van je dierbare met zich meebrengt.

De naasten cursus biedt een veilige omgeving waarin je ervaringen kunt delen met andere naasten en waar je kennis kunt opdoen over verslaving en herstel. Onze ervaren begeleiders zullen je voorzien van praktische handvatten en bruikbare tips om beter om te gaan met de situatie.

Het is begrijpelijk dat het herstelproces van je dierbare ook veel emoties en vragen bij jou als naaste oproept. Tijdens de cursus is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. We staan klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen in dit proces.

Wanneer je deelneemt aan de naasten cursus, zal je merken dat je niet alleen staat in deze situatie. Het uitwisselen van ervaringen met andere naasten kan helend werken en nieuwe inzichten bieden. Samen zullen we werken aan het versterken van jou als naaste en het creëren van een gezonde omgeving voor het herstel van je dierbare.

Ik wil hulp

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter