Verwijzen

Informatie over aanmelden, intake en indicatie

Om zorg te kunnen ontvangen van Point O dien je zelf een aantal acties te ondernemen naast de aanmelding bij Point O zelf. Afhankelijk van het zorgproduct (begeleiding of behandeling) dien je een van deze twee paden te bewandelen. Hier lees je meer over het proces van aanmelden, intake en indicatie informatie. Alle zorg van Point O wordt vergoed.

Aanmelden voor begeleiding

safehouse Schaijk – safehouse voor vrouwen – ambulante begeleiding – naasten ondersteuning

Indicatiestelling WMO

Aanmelding bij Point O

Aanmelden voor behandeling

dagbehandeling – klinische behandeling – traumabehandeling – motivatiebehandeling – individuele behandeling

Een aanmelding is altijd een algemene aanmelding bij Point O GGZ. Aan de hand van de hulpvraag zal tijdens de intake procedure een behandeladvies worden gevormd wat tijdens het adviesgesprek wordt gecommuniceerd door de betrokken regiebehandelaar. Vanzelfsprekend zullen voorkeur en persoonlijke mogelijkheden worden meegenomen in het advies. Alleen na een positief advies voor een van onze zorgproducten kan er gestart worden met de behandeling. De intake procedure is vrijblijvend en houdt in dat je na advies vrij bent om wel of geen gebruik te maken van het aanbod.

Indicatiestelling ZVW

*Voor sommige zorgverzekeraars is het nodig om eerst een machtiging aan te vragen alvorens de zorg kan starten. Deze machtiging zal Point O voor je aanvragen.

Aanmelding bij Point O

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter