Scoor een carnavalsoutfit bij pop-up carnavalswinkel Schon Pekske

 Een nieuw fenomeen in het Moesland dit carnavalsseizoen: een pop-up carnavalswinkel. Waarom zouden we allemaal nieuwe carnavalskleren gaan kopen als er zoveel mooie tweedehands kleding is? Duurzaam en goed voor de portemonnee. Tijd om een tweedehands carnavalswinkel te creëren voor jong en oud met de toepasselijke naam Schon Pekske. De locatie van de winkel is Pastoor van Winkelstraat 37 in Schaijk.

Iedereen kan mooie en schone carnavalskleding en –accessoires doneren aan Jeugdcarnaval Schaijk vanaf 19 januari. De exacte data en tijden staan op www.jeugdcarnavalschaijk.nl/schonpekske. Al die carnavalskleding wordt uitgezocht en krijgt vervolgens een plekje in de winkel. Daarna kan iedereen uit Schaijk en omstreken in de winkel carnavalsoutfits kopen voor kleine prijsjes. Enthousiaste vrijwilligers in de winkel helpen bij het verzamelen van de perfecte outfit voor zowel volwassenen als kinderen. De opbrengst is voor Jeugdcarnaval Schaijk. De kleding die na sluiting van de pop-up winkel over is, wordt gedoneerd aan het goede doel. En mocht de winkel een heel groot succes zijn, dan wordt de kleding wellicht bewaard voor een tweede editie in 2021.

Samenwerking met Point O
De locatie van de winkel is Pastoor van Winkelstraat 37. Dit pand wordt gehuurd door Point O (www.point-o.nl), een organisatie die mensen helpt die herstellen van een verslaving. Zij helpen met het inrichten van de winkel, het inleveren en sorteren van de kleding en vervolgens ook met de verkoop. Samen met veel helpende handjes uit Schaijk zorgen ze ervoor dat de winkel er tip top uitziet en maar liefst vier dagen per week open is: in de week van 27 januari, 3 en 10 februari op maandag en dinsdag van 9.30 tot 15 uur, vrijdag van 9.30 tot 20 uur en zaterdag van 9.30 tot 17 uur.

BRON: https://www.arenalokaal.nl/arena/nieuws/regio-oss-uden/landerd/schaijk/scoor-een-carnavalsoutfit-bij-pop-up-carnavalswinkel-schon-pekske

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter