Stef van Beijsterveldt

Stef Beijsterveldt

Stef van Beijsterveldt

Psycholoog
e-mailadresstef@point-o.nl
social mediaLinkedIn

Ik ben trots en blij op onderdeel uit te mogen maken van Point O. Zelf werk ik binnen team dagbehandeling, wat ik met name zie als een betrokken toevoeging op het grotere geheel waar Point O voor staat. Binnen Point O kan er ook echt aan een solide herstel gewerkt worden middels de brede inzetbaarheid en laagdrempeligheid van alle vormen van hulp en steun.

Op werkgebied put ik kracht uit de groei van de cliënten op de door hen persoonlijk opgestelde doelen. Om hen te gidsen, kracht bij te zetten en te laten groeien. Dit probeer ik te doen vanuit een basis om naast diegene te gaan staan en hem of haar zo goed mogelijk proberen te begrijpen. Samen probeer ik zo de ‘waarom’ van gedrag te achterhalen, hier inzicht in te geven en middels doen te veranderen.

Zelf put ik kracht uit mijn sociale omgeving, gezelligheid en wintersport. Ik ben een bezige bij, die moeilijk stil kan zitten en zijn energie kwijt moet kunnen. Sinds kort woon ik in Schaijk met mijn partner, met wie ik hier een leuke toekomst hoop op te gaan bouwen.