(Vervolg) lezingen voor zorgprofessionals

Deze lezing is een vervolg op vorige lezingen, maar is ook te bezoeken zonder eerdere deelname. Deze lezing is specifiek ontwikkeld voor zorgprofessionals.

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Tijdens een gesprek met een patiënt of cliënt komt u erachter dat er mogelijk overmatig drugs of alcohol gebruik in het spel is. U twijfelt of de patiënt misschien problematisch gebruikt, of misschien zelfs wel verslaafd is. Maar hoe herkent u een verslaving? Welke vragen kunt u stellen voor het stellen van een juiste diagnose? En hoe kunt u een verslaafde zo goed mogelijk doorverwijzen?
Wij van Point O hebben dit zelf ook meegemaakt, toen we met een hulpvraag i.v.m. een verslaving bij onze huisarts zaten. Inmiddels hebben we Point O opgericht en willen we als deskundige onze kennis en ervaring met u delen. Daarom nodigen we u als zorgprofessional, uit bij onze lezing waarin wij onze kennis delen.

Aanmelden met formulier: Middels het formulier geeft u zich op voor de lezing. Komt u met meerdere personen van 1 organisatie? Dan zien wij graag separate aanmeldingen.

Deelname aan deze lezing* zitten kosten verbonden. Per deelnemer ontvangt u een factuur per e-mail uiterlijk twee weken voor aanvang van de lezing. Voor deze lezing vragen wij een bijdrage van € 100,- per deelnemer. * Deze lezing zal enkel doorgaan wanneer er een minimaal aantal deelnemers zijn.

Klik hier om u direct aan te melden

Hulp nodig?

Bel ons: 0486 – 436642

Wil je liever mailen of teruggebeld worden?

Laat dan hier een bericht achter